lördag 7 maj 2011

Powerful Woman Writer AwardHäromdagen blev jag glad. Av min bloggvän Sofie Bager-Charleson i London fick jag en Powerful Woman Writer Award. Tack Sofie!

Sofie själv är en riktig skrivinspiratör för många, hon har bland annat kurser i skrivande både i London och här hemma i Sverige, bland annat på Skurup Folkhögskola i sommar, dit jag själv gärna skulle åka för en vecka med bara skrivande. Sofie hade tilldelats priset av en av sina bloggvänner som inspirerats av henne och den motivering som följer med priset är:
"Under de månader jag har bloggat har jag stött på så många fantastiska kvinnor i bloggvärlden. Starka, kompetenta, intelligenta kvinnor med driv, jävlaranamma, ödmjukhet och talang. Kvinnor som inte gett upp trots att livet tufsat till dem ibland. Kvinnor som jag ser som mina vänner i dag och som alltid finns där för varandra när någon av oss har det jobbigt. Därför vill jag dela ut denna "girl-power award".

Jag skickar vidare awarden till de Powerful Women Writer som jag beundrar:

Anne utan e för hennes öppna och vackra sätt att berätta om livets ljus och mörker, även det allra svåraste.
Carina Poco Loco för hennes sätt att skildra en verklighet långt ifrån vår.
Eva Granne för hennes outröttliga engagemang i frågor som är viktiga för ett bra samhälle för alla människor.
Och så får Sofie också en, för att hon inspirerar mycket med sin verksamhet och sitt skrivande i landet jag har en speciell relation till.

3 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Tack min kära vän! Både lövsprickning och en award i dag! Det kallar jag glädje.

Jane Morén sa...

Du är väl värd awarden! Härligt med glada dagar.

Anne sa...

Tack Jane!! Det värmer så i hjärtat att få en utmärkelse från dig!

Kram!