onsdag 11 maj 2011

Kreativ mix

Igår var en dag som gjorde jag kände mig förflyttad till en annan plats. Först var det värmen. Det var så hett! Redan på förmiddagen när jag gick promenaden med mamma, vad varmt det var där vi satt och åt glass i solen! På eftermiddagen var det ännu hetare. Då satt jag med bloggkompisarna Eva, Evagranne och Victor på ett fik vid Nytorget. Det var som att vara utomlands och under markisen vid det blommiga bordet pratade vi om många intressanta saker, mycket om skrivande som vanligt eftersom det är vårt gemensamma intresse. På kvällen gick jag sedan på Klubb Utböling, en öppen scen för poesi i Midsommarkransen och det var verkligen inspirerande. Jag älskar den där mixen av olika människor, så kreativt opolerat. Den här kvällen var den sista med gänget; de som skapat och drivit klubben i några år flyttar. Men klubben lever vidare med nya ledare.

5 kommentarer:

Alexandra Ekdahl sa...

Vilket underbart bord :)

Evas värld sa...

Så mysigt vi hade det i solen! Och tack igen för den fina bilden som ska få hänga på hedersplats i mitt sommarhus. Kram!

Jane Morén sa...

Ja Alexandra det var ett bord man blev hypnotiserad av:).
Eva, hedersplatsen, jag blir alldeles varm i hjärtat. Tack för jättefin eftermiddag!

Victor Estby sa...

Jane, det var fint skrivet och det var väldigt trevligt att ses! Och din vackra bild ska sedan hänga så att jag och U kan titta på den och tänka på skrivarstugan i Värmland.

Anonym sa...

Åh vad jag hade velat vara där!