lördag 7 maj 2011

ArbetarskrivareHela dagen har jag ägnat åt styrelsemöte för Föreningen Arbetarskrivare. En förening som behövs ännu mer nu än när den startades 1990 av några entusiaster i norr. Idag har föreningen medlemmar över hela Sverige och vi nio i styrelsen kommer från Luleå i norr till Lund i söder. Dagen har varit mycket intensiv och mycket har blivit gjort i det vackra styrelserum med utsikt över Karlbergskanalen vi fick låna. Det är roligt med arbetsglädje! Och inspirerande att tänka på den nya antologin vi nu planerar ska vara färdig hösten 2012. Vi har också ett mål för 2011: varje medlem ska värva en till medlem och flera har redan värvat fler än en, jätteroligt!
Tror du att du föreningen skulle vara något för dig, läs mer om föreningen och hur du blir medlem här eller läs föreningens blogg

4 kommentarer:

Sofie B-C sa...

Jag har kikat lite på föreningen tidigare och är väldigt pigg på att bli medlem fastän jag bor så här långt borta -hoppas det är OK med en utlandsmedlem?

Jane Morén sa...

Sofie! Självklart är du jättevälkommen! Vad roligt!

Victor Estby sa...

Jätteroligt, Jane och Sofie! Föreningen har fler utlandsmedlemmar. Åtminstone en i Finland och en i Norge. Ann-Gerd Simu, som bor i Norge, har med noveller i senaste antologin "Skarpt läge", dessutom.

Jane Morén sa...

:)