söndag 15 augusti 2010

Rent


Jag har i sommar upptäckt hur mycket naturen betyder för mig. Egentligen ingen nyhet men under många år har jag fått alldeles för lite av den. Ibland kan jag känna att jag är klar med stan. Konstig tanke eftersom det är här jag är född, men jag känner sådan lycka av träd, fåglar och tystnad och ren luft. Allt det här som finns i den här bilden, som jag tog på tåget till Norrland.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag känner ofta som du, här är förstås bullrigare på alla sätt, och när känslan kommer, då far jag iväg någonstans för att samla energi igen.

Jenny sa...

Vackert! Klart! Friskt! Naturligt!

Granne med potatisodlaren sa...

Känns som hemma!
Jag förstår hur det känns. Jag älskar Stockholm, och jag älskar att bo vid älvens strand. Men som du säger jag klarar inte av att bo varje dag i ljuset, intrycken, utbudet som jag möter så snart jag kliver ut genom porten vid Odenplan.

Jane Morén sa...

Carina, konstigt men jag kan inte tänka mig att den plats du bor på en bullrig. Jag tror det är dina paradisiska foton som får mig att tro att jag är på en lugn och skön söderhavsö, när jag är på din blogg.

Jane Morén sa...

Tack Jenny! Och Eva, det som du beskriver är nog det jag vill ha idag. Mest bo nära naturen men med tillgång till stan då och då.