måndag 14 december 2009

Svek

Jag brukar inte skriva om skvallernyheter, men jag tycker just svekbrott ofta bagatelliseras. Tyvärr är det inga bagateller för den som blir sviken, ofta blir det svårläkta sår, en förlorad trygghet och tillit och svårt att släppa människor nära igen. Så därför, kommenterar jag nu en sak jag nyss läste:
"Nu kan bara Elin rädda Tigers karriär. Väldigt viktigt för hans varumärke att hon stannar", säger ett marknadsföringsproffs.

Själv hoppas jag Elin (och andra tjejer och killar) packar och ger sig av. Tiger får stå sitt kast, och rädda sin egen karriär, skrapa ihop det som finns kvar, precis som hon får skrapa ihop sin krossade tillit och börja från noll. Det handlar om stolthet också, hur många kränkningar ska hon tugga i sig?

3 kommentarer:

Evas värld sa...

Så klokt sagt, Jane, jag vet precis hur det är att sopa ihop resterna av sitt självförtroende när den man älskar knäckt all den tillit man har. Jag önskar jag hade rätat på ryggen och gått direkt.

Jenny sa...

Så bra skrivet! Håller helt och hållet med dig.

Jane Morén sa...

Det kan vara mycket svårt att gå direkt eftersom man kan ha hamnat i chock, man är helt tagen på sängen och kan inte tänka klart eller handla vettigt. Men jag hoppas att ingen ger någon rådet att stanna kvar för att inte sabba bedragarens karriär. Det vore höjden av kränkning för den drabbade som borde få hjälp att resa sig istället.